Икони
Вашата поръчка

Икони на Ангел Хранител

Икони на свети Ангел Хранител - уникални православни рисувани икони, ръчна изработка със злато, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Ангел Хранител - ръчна изработка
-20 %
Икона на Ангел Хранител – впечатляваща ръчна изработка показваща майсторството на иконописеца. Всеки човек, когато получи своето кръщение получава своя Ангел Хранител пратен от Бога. Той има толкова много длъжности за човека през целия му живот на земята. Той е наставник, пазител, моли се за нас ..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Ангел Хранител - ръчна изработка със състаряване
-20 %
Икона на Ангел Хранител – направена състарена върху дърво, за да пресъздава още по-автентичната среда в домашния иконостас. Може да се разглежда като лична икона, защото е свързана с разказа за личния пазител на всеки човек.Ангелът Хранител е това същество, което от раждането до смъртта на човек е с..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Ангел Хранител - със златно покритие
-25 %
Икона Ангел Хранител – небесният вестител и личен пазител е изографисан върху златен фон показващ неговата отвъдна природа.Според представите на вярващите хора, след кръщенето, човек получава своя спътник Ангел-Хранител. Това е същество, което се моли за нас, помага ни в тежки моменти, бори се съ..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)