Menu
Your Cart

Икони на Ангел Хранител

Икони на свети Ангел Хранител - уникални православни рисувани икони, ръчна изработка със злато, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Ангел Хранител - ръчна изработка
-20 %
Model: 1010-1
Иконата Ангел Хранител може да се разглежда като лична икона. Ангелът Хранител е това същество, което от раждането до смъртта на човек е с него и като мисия му помага, моли се за него пред Бога. Молитвата към Ангела Хранител е също толкова силна, колкото към Христос или Богородица относно застъпниче..
119.00 лв. 149.00 лв.
Икона на Ангел Хранител - ръчна изработка със състаряване
-20 %
Model: 1010-3
Всеки човек, когато получи своето кръщение получава своя Ангел Хранител пратен от Бога. Той има толкова много длъжности за човека през целия му живот на земята. Той е наставник, пазител, моли се за нас и неговите невидими дела, често променят нашата съдба за добро, без дори да осъзнаваме. Молитвата ..
199.00 лв. 249.00 лв.
Икона на Ангел Хранител - със златно покритие
-25 %
Model: 1010-2
Според представите на вярващите хора, след кръщенето, човек получава своя спътник Ангел-Хранител. Това е същество, което се моли за нас, помага ни в тежки моменти, бори се със злото в нас, така че да не ни обземе и отклони от правия път. Молитвата към Ангел Хранител е много силна и тя може да помогн..
149.00 лв. 199.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.