Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети апостол Филип

Вижте нашите прекрасни икони на свети апостол Филип. Ръчно изработени икони, рисувани, дървени, на платно, всички възможни варианти създадени с любов и при спазване на каноничните правила.

Икона на Свети апостол Филип - автентично състарена
-20 %
Икона на св. Филип - ликът на апостола е изписан върху състарено дърво.Апостол Филип един от учениците на Христа е роден в град Витсаида, славещ се като град на рибарите. Той обаче не бил рибар, а от малък бил обучаван в книжнина. След като получава дар слово от Свети Дух, да проповядва. Заедно с др..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети апостол Филип - ръчно изработена
-20 %
Икона на св. Павел - ръчно направена икона с изписване според каноничните изисквания.Свети апостол Филип е един от учениците на Христа. В Новия завет на няколко пъти се споменава неговото име и то при събития свързани с чудеса извършени от Спасителя. Филип е роден във Витсаида и е бил закърмен с кни..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети апостол Филип - с позлатен фон
-25 %
Икона на св. Филип - апостолът е изографисан върху позлатен фон.Филип е роден в град Витсаида и още от малък бива възпитан с книжнината пророкуваща за идването на Спасителя. Когато бил избран за ученик от Христос, той сам намерил още един апостол, Натанаил, който първо не вярващ на думите му, след к..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)