Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Андрей

Православни икони на свети апостол Андрей - уникална ръчна изработка икони на дъска и платно, ръчна позлата, икони с рамки, състарени и други.

Икона на Свети Андрей - изработена ръчно
-20 %
Икона на св. Андрей - ръчано изработена с образа на светеца върху син фон.Свети апостол Андрей според православната традиция се нарича Първозван, защото първи е повикан от Христос да Го последва. Той е роден във Витсаида, 6 г. пр. Н. Е. Умира в Патра, 30 ноември 60 г., оттам и денят, в който се чест..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Андрей - с фон злато
-25 %
Икона на св. Андрей Първозван - отлично изпълнена иконография върху златен фон.Икона на свети Андрей апостол изобразява ученикът на Исус, който е посочен в православната традиция като Първозван. Според Новия Завет, той е брат на Свети Петър и така заради тогавашната си работа на рибар и моряк, днес ..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Свети Андрей - състарен фон
-20 %
Икона на св. Андрей - изпълнена върху технологично състарено дървено покритие.Иконата на свети апостол Андрей Първозвани представя брата на свети Петър и първия човек призован от Спасителя да го последва. Роден в Галилея. Умира в Патра (Гърция). Иконата покровителства: моряци, рибари, военни, въжари..
249.00лв. 199.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)