Икони
Вашата поръчка

Икони на Св. арх. Михаил и Гавриил

Икони на Светите Архангели Михаил и Гавриил - уникални православни икони с различни варианти на ръчна изработка с позлатяване, с рамки и състаряване.

Свети Архангел Михаил и Гавриил - автентично състаряване
-20 %
Икона на свети Архангел Михаил и свети Архангел ГавраилМного мощна икона изобразяваща двама от седемте Архангели, най-близките служители до Бога.Михаил - пратеникът воин на Бог, който се появява на няколко места в Стария завет и в Откровението на Йоан като предводител на войската от ангели, които тр..
249.00лв. 199.00лв.
Свети Архангел Михаил и Гавриил - ръчна изработка
-20 %
Икона на един Архангел е много мощна, но когато са двама, нейната мощ и закрила се увеличава. В иконата МИхаил и Гавраил, двама от седмината Архангели, са изобразени в цялата тяхна слава и мощ, дадена им от Бог. Михаил е вожд небесното Божие войнство. Гавраил е вестител на тайните Божии...
149.00лв. 119.00лв.
Свети Архангел Михаил и Гавриил - със златен фон
-25 %
Всеки, който застана пред иконата на свети Архангел Михаил и свети Архангел Гавриил , трябва да може да се обърне към ангелите и архангелите за закрила и предпазване от злите духове. Михаил като стратег на безплътните сили, а Гавриил като Божи вестител, стоят в цялата си сила и мощ, и приканват всек..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)