Menu
Your Cart

Икони на Света Евгения

Ръчно изработени икони, рисувани, дървени, на платно - вижте всички варианти на иконите на света Евгения.

Икона на Света Евгения - ръчна изработка
-20 %
Model: 1034-1
Света мъченица Евгения Римска е била християнска мъченица от III век, за която се разказват различни легенди. От това, което може да се отсее като информация, тя е родена в богато римско семейство в Александрия. Тя е била красиво момиче, но след като чула проповедите на свети апостол Павел, вместо д..
119.00 лв. 149.00 лв.
Икона на Света Евгения - ръчна изработка със състаряване
-20 %
Model: 1034-3
Икона на света преподобна мъченица Евгения.Родена в знатен римски род в Александрия.Приета е в манастир, преоблечена като мъж, където служи и става игумен. Обвинена несправедливо тя се разкрива пред съда, и тогава родителите виждайки, че е жива, приемат християнството. Умира в Рим, посечена от меч ..
199.00 лв. 249.00 лв.
Икона на Света Евгения - със златно покритие
-25 %
Model: 1034-2
Икона на Света Евгения Римска – изобразява раннохристиянска мъченица, родена в знатно римско семейство, но приела християнството. Легендата разказва как, за да приеме християнството, Евгения се преоблекла като мъж и постъпила в манастир, където в служба и отдаденост, дори в по-късно била избран..
149.00 лв. 199.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.