Икони
Вашата поръчка

Доставка

Онлайн магазин ИКОНОПИС.bg предлага разнообразие от висококачествени православни икони – икони със злато и икони по поръчка.

В ИКОНОПИС.bg може да поръчате по два начина: директно от сайта или по телефона. След направена поръчка ще получите информационен имейл, че тя е приета и се обработва. 


Цена за доставка:

Доставките в цялата страна са с фиксирани цени - до офис за 5.99 лв. и до краен адрес за 7,99 лв. След опция „преглед” и връщане на продукта, клиентът заплаща обратния курс на куриерската фирма.


Плащане на поръчката:

Плащането на поръчката се извършва чрез наложен платеж при доставка от куриера.


Срок за доставка:

Продуктът се изпращат за срок посочен в информацията към продукта. Ако желаете да получите продукта в определен срок, моля отбележете това в коментар към поръчката, а ние ще направим всичко възможно, за да я получите навреме.


Опция за преглед при получаване:

Пратките се изпращат с право за преглед и тест. Всички икони се изпращат в защитна транспортна опаковка, която предотвратява повреждане при превоза и доставката.


Изпращаме с куриерска фирма Еконт:

Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт на територията на цялата страна - до офис или посочен от Вас адрес. Пратките се изпращат с право за преглед и тест. Куриерите извършват доставки от 9:00 ч. до 17.30 ч. в работни дни и до 13:30 ч. в съботни дни. При желание поръчката да бъде доставена в точен час, като тази  услуга се заплаща допълнително.


Поръчки от чужбина:

Заявки от чужбина се извършват след предварително плащане чрез PayPal или по банков път с платено нареждане. Плащането за доставка в чужбина се поема от клиента и е съгласно тарифата на куриера. Приемаме поръчките извън страна за икони на стойност над 300 лв. Цената за доставка е в зависимост от теглото на пратката и страната, за която се поръчва. Икони с размери 18х24 см и 24х32 см. тежат до 1 кг., а икони с размери 30х40 см. са до 2 кг. 

Информация за тарифите на Български пощи можете да намерите тук.