Икони
Вашата поръчка

Поради струпване на поръчки ще имаме забавяне от над 30-45 дни! Моля да ни извините за неудобството!

Икони на Света Надежда

Икони на света Надежда - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Света Надежда - изработена ръчно
-20 %
Според източната алегория, обясняваща култа към Божествената Мъдрост (София), Вяра, Надежда и Любов, са нейните дъщерите на Мъдростта, вдовица в Рим. Надежда е само 10 годишна, когато намира мъченическа смърт по време на Адриановото преследване на християните. В нейна чест, тази на сестрите ѝ, и таз..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Света Надежда - с фон злато
-25 %
В иконографията, можете да видите иконата на Света София и нейните дъщери, Вяра, Надежда и Любов, но можете да видите икона само на една от сестрите. Света Надежда е била само на 10 години, когато е заловена от гонителите на християните по времето на Адриан, през втори век, сл. Хр. Нейната смърт и т..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Света Надежда - състарен фон
-20 %
Икона на света Надежда Дъщеря на София. Надежда е символ на един от най-важните християнски добродетели. Житието ѝ разказва за страшната и невъобразима трагедия свързана с жестоката ѝ смърт, и тази на сестрите ѝ. Църквата я почита на 17 септември. <br/> Иконата е много силна, а молитвите пред ..
249.00лв. 199.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)