Икони
Вашата поръчка

Икони на Света Екатерина

Икони на света Екатерина - оригинални ръчно изработени икони от иконописци с дългогодишен опит в православната иконография.

Икона на Света Екатерина - ръчна изработка
-20 %
Икона на света Екатерина - ръчно изработена икона върху дървена дъска.На 24 ноември църквата почита света великомъченица Екатерина. Родена в Александрия, в днешен Египет, в знатно семейство, надарена с мъдрост и красота като от приказка, получила най-доброто образование за времето си. Чрез чудодеен ..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Света Екатерина - ръчна изработка с позлатен фон
-25 %
Икона на света Екатерина - светицата е изографисана върху златист фон.Тържествена е почитта към света великомъченица Катерина. Тя е родена в Александрия (Египет) в знатно семейство. Майка ѝ била християнка, но заради гоненията към христовите последователи, тя изповядвала тайно своята преданост на Хр..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Света Екатерина - състарен фон
-20 %
Икона на света Екатерина - иконата е състарена по традиционна кракле технология, която придава страхотен завършек на дървената дъска.Иконата на света Екатерина показва една девойка облечена в царско облекло, носеща корона и държаща кръст. Въпреки, че тя самата не е била царица, одеждата и короната ..
249.00лв. 199.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)