Икони
Вашата поръчка

Икони на Света Троица

Икони на Св. Троица - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона Света Троица - ръчно изработена
-20 %
Икона на Св. Троица - изцяло ръчна изработка, която показва Троицата върху син фон със златни ореоли. Иконата на света Троица, показва триединството на Бог, Светия Дух и Сина Божий, но изрисувана според канона на Православната църква. Освен това иконата представя честването на старозаветен празник П..
149.00лв. 119.00лв.
Икона Света Троица - с позлатен фон
-25 %
Икона на Св. Троица - праваославна иконопис създадена по каноничните норми, на златен фон както подобава на сюжета на иконата. Иконата свързана със света Троица, изобразява конкретно събитие, случило се на еврейския празника Петдесетница. По време на събиране на апостолите и тяхната молитва за Христ..
199.00лв. 149.00лв.
Икона Света Троица - състарен фон
-20 %
Икона на Св.Троица - православна икона създадена с технологията кракле за умишлено състарен фон. Всяка година, на празника Петдесетница, църквата отбелязва своето символично рождение. Тогава по време на стария юдейски празник, в храма където се молели учениците на Иисус Христос, под формата на огне..
249.00лв. 199.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)