Menu
Your Cart

Икони на Света Петка

Православни икони на света Петка (Параскева) Епиватска Българска - уникална ръчна изработка от доказани иконописци.

Икона на Света Петка (българска) - изработена ръчно
-20 %
Model: 1045-1
Света Петка Българска е една от най-почитаните светици на християнската църква, не само и у нас, но и на Балканите. Нейната слава е била толкова силна, че дори в един момент през Средновековието тя е издигната в култ. Иконата на светицата обаче ни връща към смирения образ на една истинска последоват..
119.00 лв. 149.00 лв.
Икона на Света Петка (българска) - със златно покритие
-25 %
Model: 1045-2
Света Петка (Параскева) Българска е светица на православната църква. Тя е една от най-обичаните светици на целия Балкански п-ов. Смята се за закрилница на семейството и на домашното огнище. Чудна е историята на нейното житие. Родена в богато българско семейство край Мраморно море, постепенно тя хвър..
149.00 лв. 199.00 лв.
Икона на Света Петка (българска) - със състаряване
-20 %
Model: 1045-3
Света преподобна Петка (Параскева) Българска е много почитана светица в православната църква. Тя не трябва да се бърка с други две светици със същото име преподобномъченицата Параскева Римлянка и великомъченицата Параскева Иконийска. Петка Епиватска Българска обаче има специално място в сърцето на б..
199.00 лв. 249.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.