Икони
Вашата поръчка

Икони на Света Христина

Икони на света великомъченица Христина - вижте нашата колекция от уникални ръчно изработени и рисувани православни икони с позлата, икони с рамка и т.н.

Икона на Света великомъченица Христина - ръчна изработка
-20 %
Света великомъченица Христина се ражда в знатен род в източния град Тир, в семейството на Урбан. В близост до земите Господни, Христина от малка научава за Христовите дела на земята и се обрича във вяра и преданост на Спасителя. Нейното житие наподобява история разказана от рицарско време. Тя била к..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Света великомъченица Христина - ръчно състарена
-20 %
Икона на света мъченица Христина. Християнска свеица родена в 3-4 век в богато семейство в град Тир.Още от ранна възраст се запознала с Христовото слово, което обикнала и се обрекла в живот за вярата си. Многобройни са чудесата извършени от света мъченица Христина приживе. Чудеса в името Господне, з..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Света великомъченица Христина - със златен фон
-25 %
Иконата на света мъченица Христина изобразява една великомъченица за православната църква. Според нейното житие, тя е родена в Ливанския град Тир в 3-4. век, но нейна гробница или място за почитание е открито в покрайнините на Рим. То е датирано от 4 век и се смята, че светицата е била почитана какт..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Този сайт използва бисквитки