Икони
Вашата поръчка

Икони на Света Христина

Икони на света великомъченица Христина - вижте нашата колекция от уникални ръчно изработени и рисувани православни икони с позлата, икони с рамка и т.н.

Икона на Света великомъченица Христина - ръчна изработка
-20 %
Икона на света великомъченица Христина - дървена икона изработена ръчно по традиционната техника.Света великомъченица Христина се ражда в знатен род в източния град Тир, в семейството на Урбан. В близост до земите Господни, Христина от малка научава за Христовите дела на земята и се обрича във вяра ..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Света великомъченица Христина - ръчно състарена
-20 %
Икона на света мъченица Христина - ръчно изработено състаряване на тъмен фон, който подсилва блестящия ореол на светицата.Християнска свеица родена в 3-4 век в богато семейство в град Тир.Още от ранна възраст се запознала с Христовото слово, което обикнала и се обрекла в живот за вярата си. Многобро..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Света великомъченица Христина - със златен фон
-25 %
Икона на Света великомъченица Христина - златният фон на иконата е създаден по традиционна методика, която създава още по-силно въздействие на образа.Иконата на света мъченица Христина изобразява една великомъченица за православната църква. Според нейното житие, тя е родена в Ливанския град Тир в 3-..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)