Открийте красотата и святостта в нашия онлайн магазина за икони в Ямбол


Всеки един детайл на нашите икони е творен с най-голямото внимание към детайла и светеца. Нашите художници притежават многогодишен опит в изработката на икони, което гарантира нашето високо качество. Всяка икона, която предлагаме, носи дълбока духовност и символика, която се отразява във всяка черта и цвят.


За хората, които се намират в прекрасния град Ямбол, предлагаме възможност за поръчка на икони онлайн. Нямаме физически магазин в града, но в нашата онлайн колекция можете да намерите многообразие от различни размери и видове.


В нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от ръчно изработени икони. Независимо дали сте в търсене на икона на светец, която да ви вдъхновява в ежедневието, или искате да подарите уникален дар с дълбок смисъл, ние имаме икона за всеки вкус и повод.

Бърза доставка и опция за преглед

Вярата не чака и ние сме готови да ви доставим вашата икона на следващия ден след поръчка. При получаването на вашата икона имате възможността да я прегледате и се уверите в качеството на нашата работа. В случай че не сте напълно удовлетворени, ние с удоволствие ще ви предложим възможност за замяна.

Пожелания на гърба на иконата - отправете своето уникално послание

С всяка икона, която поръчвате от нас, можем да поставим специален стикер с вашия личен поздрав или пожелание. Това прави вашата икона още по-лична и специална.

Икони Ямбол

Не чакайте повече, за да откриете светостта и красотата на нашите ръчно изработени икони. Посетете нашия онлайн магазин и изберете иконата, която ще ви напомня за вашия духовен път. Вярвайте в красотата на православната традиция и нека иконите ни ви вдъхновяват всеки ден.

Не пропускайте възможността да се възползвате от нашето голямо разнообразие от икони и да поръчате вашата сега!