Магазин за икони в Кюстендил - поръчайте с няколко клика лесно и бързо онлайн

Добре дошли в нашия магазин за икони, от който можете лесно да поръчате онлайн с доставка до Кюстендил.

Ние сме екип от опитни художници и зографи, предан да създадем уникални икони, които да отразяват душата и вярата ви. Всяка икона, която предлагаме, е ръчно изработена с грижа и преданост. Нашата дългогодишна традиция и опит се отразяват във всяка детайлна черта на нашите произведения.


За китния град Кюстендил може да поръчате икона само от нашия онлайн магазин. Ние впечатляваме с огромното си разнообразие от икони и размери, но нямаме физически магазин в града, който да можете да посетите.


Всички наши икони се създават с голяма грижа и внимание към детайла от опитен екип от художници и зографи.

Бърза доставка до удобен за вас адрес

Иконите, които изберете, са готови за доставка на до 1-2 работни дни. Ние ценим вашето време и стремим се да ви предоставим бърза услуга.

Опция за преглед при получаването

Предоставяме ви възможността да прегледате иконите, преди да ги закупите, за да бъдете сигурни, че вашият избор е точният.

Пожелание на гърба на иконата

Ние разбираме, че иконите са често подарък с дълбок смисъл. Затова предлагаме опцията да поставите стикер с пожелание на гърба на иконата, за да направите вашата икона най-добрия подарък.

Заповядайте в нашия магазин  и се потопете в света на вярата. Разгледайте нашия каталог, изберете вашата икона и нека тя стане част от вашата история.