Menu
Вашата количка

Икони на Света Богородица

Икони на Св. Богородица - най-изгодни цени за ръчно изработени икони от доказани майстори с дългогодишен опит в църковната иконопис.

Предлаганите икони отговарят на православните канони, като се изработват ръчно с уникални и доказани във времето зографски техники по модели от някои от най-големите майстори в православната иконопис.


При нас ще намерите уникални ръчно изработени икони на Св. Богородица с Младенцеца, Света Богородица Всецарица, различни гръцки икони на Света Богородица, Иверската Света Богородица, най-познатите икони на Дева Мария Елеуса или Умиление, божигробска или йерусалимска икона на Бобията Майка, известната Казанска икона на Богородица, както и иконите Неувяхващ цвят, Неочаквана радост, една от най-почитите икони на Богородица от Рилския манастир, Богородица Смоленска, почитаната икона на Богородица Троеручица, Богородица Утешение, Ярославската икона, Богородица Вратарница, Дева Мария Знамение, много различни варианти на Дева Мария и Младенеца, рисувани икони от Атон, познатата плачещата икона на Света Богородица, Богородица от Бачковския манастир, почитаната икона на Света Богородица Всецарица, Света Богородица Млекопитателница, Чудотворната икона от Троянския манастир, познатите на всички вярващи икона на Неувяхващ цвят и Неочаквана радост, както и чудотворната икона надежда на обезнадеждените, Богородица Пътеводителка, известната плачеща икона, Чудотворната икона от Роженския манастир, Иконата на Света Богородица Скоропослушница и Седмострелна, Дева Мария без младенца, Света Анна и Дева Мария, Дева Мария и Младенеца, Витлеемската Божия Майка и други икони по поръчка.


Света Богородица е най-почитаната светица от всички православни християни, а чудотворните икони са известни в целия свят.


Света Дева Мария закриля дома, семейството, майките и децата, помага за здраве, благополучие и семейна хармония, като ни закриля и предпазва от негативни влияния.


Икона на Божията майка с Младенеца следва да има във всяки християнски дом, като е отлична идея за подарък за сватби, кръщенета, рожденни дни, юбилеи, именни дни и много други.


Можете да изберете икони на Св. Бородица в зависимост от цената или от техниката на изработка: ръчно рисувани икони на грундирана дървена дъска,  живопис на грундирано платно, ръчно изработени икони с рамка, състарени патенирани икони, икони със златен варак и т.н. 

Няма продукти в тази категория.