Menu
Your Cart

Икони на Светото семейство

Икони на светото семейство - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н

Икона на Светото семейство - ръчна изработка
-20 %
Model: 1012-1
Светото семейство се състои от Младенецът Христос, от Мария и Йосиф. На 21 ноември всяка година православната църква отбелязва празника на Въведение Богородично. Това е денят, на който се чества Християнското семейство. Тогава Богородица е въведена от родителите си в храма. Светото семейство се раз..
119.00 лв. 149.00 лв.
Икона на Светото семейство - ръчно състаряване
-20 %
Model: 1012-3
Светото семейство няма специален празник в Православната църква. То се състои от Иисус като Младенец, Дева Мария и баща му Йосиф. Иконата изобразява тримата като символ на задружно семейство, което заедно трябва да извърви своя житейски път по Божията воля. Светото семейство не трябва да се бърка с ..
199.00 лв. 249.00 лв.
Икона на Светото семейство - с фон злато
-25 %
Model: 1012-2
Христос, Богородица и Йосиф бащата на Иисус, съставляват Светото семейство. Иконата е символ на съпружеското съдружие в отглеждането на детето и в премеждията, което семейство трябва да издържи за своето добруване. Самият ден на Християнското семейство в Православната църква се отбелязва на 21 ноемв..
149.00 лв. 199.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.