Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Сава

Икони на свети Сава - уникални икони за подарък с различни варианти на изработка от нашите майстори на най-изгодни цени.

Икона на Свети Сава - автентично състаряване
-20 %
Икона на св. Сава - иконата има автентичен състарен вид благодарение на кракле лак техниката.Свети Сава Осветен (439–532), кападокийско-сирийски монах, свещеник и светец, живял предимно в Палестина. Той е основател на няколко манастира, най-известен е този във Витлеем, който е един от най-старите де..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети Сава - ръчна изработка
-20 %
Икона на св. Сава - иконата е ръчно изработена и има прекрасно излъчване благодарение на синия фон и златния ореол на светеца.Свети Сава Освещени е роден в Муталаска, Кападокия, през 439 г. сл. Хр. Въпреки негодуванието на богатите си родителите, в ранна възраст той влиза в манастир близо до Муталас..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Сава - със златен фон
-25 %
Икона на св. Сава - иконата е създадена със златен фон по традиционна ръчна методика.Всяка година на 5 декември, православни християни и католици отбелязват делото на свети Сава Освещени. Роден в богато семейство и завършил обучение в религиозен институт, той решава, против волята на баща си, да се ..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)