Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Матей

Икони на свети апостол и евангелист Матей - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Свети апостол и евангелист Матей - изработена ръчно
-20 %
Икона на св. Матей - ръчно изработена икона с изографисване според каноничните изисквания.Апостол Матей и Евангелист е един от дванадесетте Христови ученици. Роден в Капернаум, той е бил богаташ, защото е бил бирник – една от най-презираните професии от местното население. Когато Христос го вижда, м..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети апостол и евангелист Матей - ръчно състаряване
-20 %
Икона на св. Матей - ликът на светеца е изписан върху технологично състарено дърво.Апостол Матей е един от 12-те Христови ученици избрани от Него. Освен това е един от четиримата Евангелисти официално признати от църквата. Родом от Капернаум, той е бил митар, бирник, но когато Христос го призовал по..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети апостол и евангелист Матей - с позлатен фон
-25 %
Икона на св. Йоан Матей - ръчно създадена икона с изографисване на светеца върху позлатен фон.Матей, родом от Капернаум, според Евангелията, е един от дванадесетте апостоли на Иисус и според традицията, автор на Евангелието според Матей. В същото това евангелие той е наречен „бирник“ и описан като б..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)