Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети апостол Филип

Вижте нашите прекрасни икони на свети апостол Филип. Ръчно изработени икони, рисувани, дървени, на платно, всички възможни варианти създадени с любов и при спазване на каноничните правила.

Икона на Свети апостол Филип - автентично състарена
-20 %
Апостол Филип един от учениците на Христа е роден в град Витсаида, славещ се като град на рибарите. Той обаче не бил рибар, а от малък бил обучаван в книжнина. След като получава дар слово от Свети Дух, да проповядва. Заедно с другите апостоли се разселва по света, където разпространява словото Божи..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети апостол Филип - ръчно изработена
-20 %
Свети апостол Филип е един от учениците на Христа. В Новия завет на няколко пъти се споменава неговото име и то при събития свързани с чудеса извършени от Спасителя. Филип е роден във Витсаида и е бил закърмен с книжно слово, в които имало пророчества за идващия Месия. Той едва ли е очаквал да се сл..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети апостол Филип - с позлатен фон
-25 %
Филип е роден в град Витсаида и още от малък бива възпитан с книжнината пророкуваща за идването на Спасителя. Когато бил избран за ученик от Христос, той сам намерил още един апостол, Натанаил, който първо не вярващ на думите му, след като видял Иисус, сам Го нарекъл Син Божи.Апостол Филип се спомен..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Този сайт използва бисквитки