Икони
Вашата поръчка

Икони на Света Неделя

Ръчно изработени икони, рисувани, дървени, на платно - вижте всички варианти на иконите на света Неделя на най-изгодни цени онлайн в нашия магазин.

Икона на Света Неделя - ръчна изработка с позлатен фон
-25 %
Икона на св. Неделя – обичаната светица е изографисана върху дърво с позлатен фон.  Икона на света Неделя с изобразена една от много почитаните мъченици в България. Може би защото мощите са и пренесени в Търново по време на царството на Асеновците. Неделя умира млада, в мъченическа смърт, ..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Света Неделя - ръчно изработена
-20 %
Икона на света Неделя - светицата е изписана върху син фон и ръчно изработена икона от дърво.Света Неделя (на гръцки Кириакия) е мъченица на православната църква. Тя е родом от Никомидия, днешна Турция. Още от малка тя израснала в християнско семейство и се врекла във вярност към Христа. Заради своя..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Света Неделя - ръчно състаряване
-20 %
Икона на света Неделя - изографисана върху автентично състарена икона постигнато чрез лак кракле.Света Неделя е една обичана в България светица и великомъченица. Тя се е родила в християнско семейство по време на римския император Диоклециян. Той гонел християните и обричал на смърт всеки, който не ..
249.00лв. 199.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)