Menu
Your Cart

Икони на Свети Анатолий

Икони на свети Анатолий - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно.

Икона на Свети Анатолий - ръчна изработка със състаряване
-20 %
Model: 1058-3
Икона на свети Анатолий Константинополски – епископ и изповедник, и по-късно Константинополски патриарх. Роден в Александрия (Египет). Животът му е бил посветен на църквата и на борбата с ересите. Пословично е изобличаването на евтихистите и несторианците. Участник в Третия вселенски събор, през 43..
199.00 лв. 249.00 лв.
Икона на Свети Анатолий - ръчно изработена
-20 %
Model: 1058-1
Иконата на свети Анатолий изобразява един образован и дълбоко вярващ в Христа човек, който е посветил живота си на изобличаването на ересите, и на увеличаване авторитета на църквата по време на големи политически трусове в империята през 5 век. Роден е в Александрия и е ръкоположен за дякон от Кирил..
119.00 лв. 149.00 лв.
Икона на Свети Анатолий - със златно покритие
-25 %
Model: 1058-2
Свети Анатолий остава в аналите на Църквата като светец почитан както от католици, така и от православни християни. Роден в Александрия, той е ръкоположен в църковните дела от Кирил Александрийски. Сред църковните му дела, най-известни остават участието му в Третия вселенски събор (431 г. в Ефес), и..
149.00 лв. 199.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.