Икони
Вашата поръчка

Поради струпване на поръчки ще имаме забавяне от над 30-45 дни! Моля да ни извините за неудобството!

Икони на Свети Анатолий

Икони на свети Анатолий - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно.

Икона на Свети Анатолий - ръчна изработка със състаряване
-20 %
Икона на свети Анатолий Константинополски – епископ и изповедник, и по-късно Константинополски патриарх. Роден в Александрия (Египет). Животът му е бил посветен на църквата и на борбата с ересите. Пословично е изобличаването на евтихистите и несторианците. Участник в Третия вселенски събор, през 43..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети Анатолий - ръчно изработена
-20 %
Иконата на свети Анатолий изобразява един образован и дълбоко вярващ в Христа човек, който е посветил живота си на изобличаването на ересите, и на увеличаване авторитета на църквата по време на големи политически трусове в империята през 5 век. Роден е в Александрия и е ръкоположен за дякон от Кирил..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Анатолий - със златно покритие
-25 %
Свети Анатолий остава в аналите на Църквата като светец почитан както от католици, така и от православни християни. Роден в Александрия, той е ръкоположен в църковните дела от Кирил Александрийски. Сред църковните му дела, най-известни остават участието му в Третия вселенски събор (431 г. в Ефес), и..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)