Menu
Вашата количка

Икона на Света Богородица Троеручица - ръчна изработка

Икона на Света Богородица Троеручица - ръчна изработка
Нов
Икона на Света Богородица Троеручица - ръчна изработка
  • Наличност: В наличност
99.00 лв.
Без данък: 99.00 лв.

Чудотворната икона на Света Богородица Троеручица - ръчна изработка

Уникална икона на Света Богорица с Троеручица с високо майсторско ниво на изпълнение върху грундирано платно и малени бои.

Иконата е изработена от майстор с дългогодишен опит в традиционната църковна иконопис, който с много труд и вяра е вложил целия си дарен талант, за да създаде тази уникална православна икона.


Изработка:

Изпълнение: майсторско ниво

Техника на изпълнение: живопис

Бои: маслени бои 

Повърхност: грундирано платно

Основа: дървена дъска

Обработка на дъската: ръчно изглаждане и заобляне

Състаряване: използване на традиционни патини

Повърхност: восъчно покритие

Тип окачване: закачалка 


Уникалността и автентичността на иконата се създадава с използване на традиционни зографски техники и похвати наследени от видните църковни иконописци. 

Високото качество на изпълнение се дължи на стриктно спазване на етапите на изработката, високото качество на използваните материали, прецизното изпълнение и отношение към всеки един детайл. 

Майсторското изпълнение обхваща целия процес от обработка на дървените дъски, полагане на основа и грундиране, финна обработка и изглаждане на грундираната повърхност, висококачествено изображение и ръчен живопис, патениране и състаряване, поставяне на варак и изработка на релефни орнаменти и ореоли, поставяне на закачалка, покриване на дъската и изображението с финално запечатващо покритие.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър