Вземи незабравим подарък и направи юбилея на любим човек специален
Подари една красива една красива икона, която да изпълни със смисъл хубавия празник и да бъде прекрасен спомен, който да създаде усещане за уют в дома. 

Коя икона е най-подходяща за подарък за юбилей или годишнина?
Независимо, дали чества юбилей за 30, 50, 60 или 70 години иконата е един прекрасен оригинален подарък изпълнен със смисъл и духовна сила, с послание за здраве, вяра и любов.
Иконите са майсторска ръчна изработка, като можем да ги поставим в специална подаръчна кутия със стикер с вашето пожелание!


Подарък за юбилей на жена
Подходящи икони за жена са иконите на Св. Богородица (покровителка на майките, дома и семейството), Св. Анна (предпочитан подарък за майка),  Св. Петка (покровителка на жените), Св. Мина (покровител на семейството), както икони на светиците покровителки на името или професията на дамата, която искате да стоплите със своя подарък.

Изберете икона

Икони на Св. Богородица →
Икони на Св. Анна →
Икони на Св. Петка →
Икони на светици →

Вижте кой светец какво покровителства →


Подарък за юбилей на мъж
Можете да изберете икона в зависимост от заниманието или професията на юбиляра или изберете от иконите на Св. Богородица с Младенеца, Св. Иван Рилски (покровител на българите), Св. Георги (символ на силата), Св. Николай (успехи и доброта), Св. Петър (риболов, мир и сила), Св. Йоан Кръстител (защита на душата), св. арх. Михаил (защита от злото) , св. Илия (защитник при трудности и болести), както и икони със светеца, който покровителства името или заниманието на юбиляра.


Изберете икона

Икони на светци →
Икони на Исус Христос →
Икони на Св. Богородица →

Изберете икона според професията или заниманието  →


Подарък за годишнина

Прекрасен избор за годишнина от сватбата са иконите на Света Богородица и на Свети Мина, които са покровителите на дома и семейството, както и икона на Исус Христос.

Изберете икона

Икони на Исус Христос →
Икони на Св. Богородица →
Икони на светци →
Икони на Св. Мина